Vam néixer dins l’Agrupament Scout Jonathan Daniels l’any 2013. Amb l’ajuda de la Núria Peretó (Salut i Clowns) i del Siscu León vam començar a explorar les possibilitats del circ com a eina educativa i de transformació personal i social. Gràcies al suport formatiu de l’Ateneu de Nou Barris vam iniciar-nos a la pràctica del circ comunitari i l’any 2017 rebíem els primers joves migrats sols que s’apropaven a nosaltres per fer circ. 

Amb aquestos joves nouvinguts i l’equip humà motivat per la màgia del circ començarem a caminar junts com a «dreamers» (somiadors/es): classes de circ, recuperació d’un element acrobàtic de cultura popular (la Moixiganga), dues llars de joves, una cooperativa d’inserció laboral… 

La nostra filosofia ha estat sempre inspirada pel fet que, com deia Yeats, la veritat i la bellesa són el mateix. El mètode, en paraules d’un altre clàssic, és prou senzill:

«Quan prenem l’home tal com és, ho empitjorem; però quan prenem l’home com si ja fos el que hauria de ser, el promovem al que pot ser»

Goethe

Estem construint aquesta pàgina i aviat la tindrem a punt per mostrar tot el nostre treball i els nostres somnis.

Si vols que el foodtruck «La Ganxeta» estigui a prop teu, pots contactar al 646 36 79 05 rafaarencon@hotmail.com …I gaudiràs d’uns deliciosos french tacos!