Si vols que «La Ganxeta» estigui a prop teu, pots contactar al 646 36 79 05 – rafaarencon@hotmail.com …I gaudiràs d’uns deliciosos french tacos!

El foodtruck «la ganxeta» és un projecte d’inserció laboral i formació

Des de l’any 2017 hem treballat per la inclusió social dels joves oferint circ però també acompanyament, consell legal, vivenda i formació. 

Ara que des del mes d’octubre de 2021 s’ha facilitat l’accés laboral dels joves migrats sols al mercat de treball volem col.laborar també en la seva inserció laboral. 

L’objectiu no és solament ajudar a trobar feina sino canviar la percepció social del col.lectiu i oferir a molts joves una primera experiència laboral. 

Amb els joves amb un perfil més emprenedor hem posat en marxa una foodtruck per vendre menjar al carrer, especialmente als matins a espais de venda ambulant i a les tardes a events esportius, musicals o festius i ciutadans. Volem que els joves aprenguin a portar el seu propi negoci i constituir amb ells una cooperativa que pugui donar feina i una primera experiència laboral a altres joves que arriben migrats sols. 

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Estem construint aquesta pàgina i aviat la tindrem a punt per mostrar tot el nostre treball i els nostres somnis.

Si vols que el foodtruck «La Ganxeta» estigui a prop teu, pots contactar al 646 36 79 05 rafaarencon@hotmail.com …I gaudiràs d’uns deliciosos french tacos!